ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Україні закриють для транспорту «проблемні» дороги

В Україні закриють для транспорту «проблемні» дороги

Громадян попереджають про можливі обмеження руху транспорту на проблемних ділянках доріг в разі виникнення екстремальних погодних умов. Однак, в «Укравтодорі» наголошують, що до зими все готово, а на час свят дорожники працюватимуть в посиленому режимі.

В Україні на проблемних ділянках доріг будуть перекривати рух транспорту в разі виникнення екстремальних погодних умов. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укравтодору».

Як зазначається у повідомленні, водіям необхідно буде перевіряти чи дозволено проїзд наміченим маршрутом.

«Відтак збираючись у дорогу, водії мають не лише перевірити готовність своїх транспортних засобів до зимового режиму експлуатації і наявність необхідного господарського приладдя – троса, сокири, лопати, а й – впевнитися в можливості проїзду за наміченим маршрутом», - заявили в «Укравтодорі».

Поміж тим, зазначається, що дорожники повністю готові до зими та напередодні новорічних та різдвяних свят будуть працювати у посиленому режимі.

«Сьогодні на базах і в сховищах дорожніх підприємств та організацій заготовлено понад 130 тисяч тонн солі та 820 тисяч тонн фрикційних матеріалів», - відзначається у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Україні якісні дороги можуть з’явитися вже через кілька років, якщо Верховна Рада прийме закон про цільовий дорожній фонд. Після того, як буде побудована якісна мережа сучасних доріг, можливе введення плати за проїзд вантажного транспорту.

 
Коментарі (0)