ГоловнаНовини ЖКГТранспортДороги Полтавщини «заблокували» для транспорту через епідемію

Дороги Полтавщини «заблокували» для транспорту через епідемію

У Полтавській області перекрили деякі ділянки доріг регіону. Окрім того, обмеження руху транспорту також діють при в’їзді у два села. Причиною перекриття шляхів є епідемія африканської чуми свиней.

У Полтавській області обмежено рух транспорту блокпостами. Зокрема, заборона поширюється на в’їзд у два села регіону та на деякі ділянки автодоріг. Про це повідомили у прес-службі «Укравтодору».

Зокрема, рух транспорту обмежено при в’їзді в с. Устимівка та с. Липове, Глобинського р-ну, на а/д Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя, км 171+150 та км 174+050, та а/д О-1703037 Глобине-Шепелівка-Устимівка, км 8+550 та км 9+050.

Зазначається, що причиною введення заборони на проїзд для транспортних засобів є спалах епідемії африканської чуми свиней.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Львівській області 13 січня шахтарі перекрили рух на автодорозі «Львів-Рава-Руська» (24 км). Зокрема, на вказаній ділянці дороги близько шістдесяти протестувальників безперервно рухалися по пішохідному переходу та не пропускали транспортні засоби.

 
Коментарі (0)