ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа Львівщині шахтарі перекрили рух по автотрасі

На Львівщині шахтарі перекрили рух по автотрасі

У Львівській області шахтарі перекрили рух по автотрасі. Люди безперервно рухаються по пішохідному переходу та не пропускають транспортні засоби.

У Львівській області шахтарі перекрили рух на автодорозі «Львів-Рава-Руська» (24 км). Про це повідомляє прес-служба відділу управління превентивної діяльності головного управління Національної поліції у Львівській області.

«На автодорозі М-09 «Львів-Рава-Руська» у селі Сопошин, що у Жовківському районі, - тимчасово обмежено рух транспорту», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, на вказаній ділянці дороги близько шістдесяти протестувальників безперервно рухаються по пішохідному переходу та не пропускають транспортні засоби.

Зазначається, що на місці події працюють наряди дорожньо-патрульної служби. Правоохоронці здійснюють розпорядчо-регулювальні дії та інформують автомобілістів про обмеження.

Водночас, водіїв просять тимчасово утриматися від поїздок у цьому напрямку.

Нагадаємо, на пунктах в’їзду/виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТО спостерігається збільшення автотранспорту. Зокрема, станом на сьогоднішній ранок, перетнути «кордон» очікувало кілька сотень транспортних засобів.

 
Коментарі (0)