ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїДороги Сумщини ремонтували з махінаціями

Дороги Сумщини ремонтували з махінаціями

Співробітники СБУ викрили факт розкрадання понад 5 млн грн державних коштів під час ремонту доріг у Сумській області

Протягом 2010-2012 років окремі посадові особи декількох комерційних структур – переможців конкурсних торгів, за попередньою змовою вносили до актів виконаних робіт неправдиві відомості про нібито використання під час ремонтних робіт різних механізмів, вантажних бортових автомобілів, праці робітників.

В наслідок штучного завищення фактичної вартості виконаних робіт службі автомобільних доріг у Сумській області було завдано збитків на суму понад 5 млн грн.

В ході перевірки зазначених матеріалів також з'ясувалося, що документація на участь у конкурсних торгах трьох з чотирьох комерційних структур готувалася однією особою, що є порушенням антимонопольного законодавства України.

За матеріалами даної справи Управлінням МВС у Сумській області розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України.

Також за цими матеріалами територіальним відділенням Антимонопольного комітету у Сумській області відкрито справу за фактом порушення антимонопольного законодавства.

 
Коментарі (0)