ГоловнаНовини ЖКГТранспортДороги Запорізької області «заблокують» для транспорту

Дороги Запорізької області «заблокують» для транспорту

У Запорізькій області з наступного вівторка закриють для транспорту одну з автомобільних доріг регіону у зв’язку з проведенням ремонту. Окрім того, з цієї ж причини у області обмежили рух транспорту на одному з переїздів до сьогоднішнього вечора.

У Запорізькій області обмежать рух транспорту на одній з автомобільних доріг регіону на період з 22 по 27 грудня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укравтодору».

«У зв’язку з ремонтно-колійними роботами на залізничному шляхопроводі 252 км перегону Оріхівська – Мала Токмачка, що перетинає а/д Т-08-03 Запоріжжя – Маріуполь, км 65+660, буде цілодобово перекрито рух автотранспорту», - йдеться в повідомленні.

Відтак, водіям пропонують на цей час користуватися об’їзним шляхом: Т-08-12 Від а/д М-18 – Лугове – Оріхів, по вул. Гоголя, вул. Привокзальна до а/д Т-08-03 Запоріжжя – Маріуполь.

Окрім того, сьогодні до 20:00 буде перекрито проїзд на переїзді км перегону Вільнянськ – Запоріжжя Ліве перетин з дороги С-080513 від а/д Н-15 – м. Вільнянськ – до а/д Н-15, км 4+000.

Маршрут об'їзду: по автодорозі Н-15 Запоріжжя – Донецьк до автодороги С-080513 Вільнянськ – до а/д Н-15, по а/д С-080513 до м. Вільнянськ.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Україні якісні дороги можуть з’явитися вже через кілька років, якщо Верховна Рада прийме закон про цільовий дорожній фонд. Після того, як буде побудована якісна мережа сучасних доріг, можливе введення плати за проїзд вантажного транспорту.

 
Коментарі (0)