ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДорожні знаки коштуватимуть 2 тисячі гривень за штуку

Дорожні знаки коштуватимуть 2 тисячі гривень за штуку

Всупереч вимогам тендерного законодавства на сайті «ВДЗ» відсутній протокол розкриття конкурсних пропозицій та розшифровка цін по окремим позиціям.

ДП «Київське обласне дорожнє управління» 13 травня за результатами тендеру уклало низку угод на виготовлення дорожніх знаків з металевими стійками довжиною 3,5-4,5 м на загальну суму 53,11 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Всупереч вимогам тендерного законодавства на сайті «ВДЗ» відсутній протокол розкриття конкурсних пропозицій та розшифровка цін по окремим позиціям. Тому дані щодо корекції на тендері та вартості окремих знаків відсутні.

ТОВ «Белфорт-Системс» Андрія Сарнацького отримає 12,70 млн грн. за 7 000 знаків при середній вартості одного знаку 1,8 тис грн.

ТОВ «Євро-сервіс знак» Ірини Волинської отримає 19,34 млн грн. за 8 500 знаків при середній вартості близько 2,3 тис грн.

ТОВ «ЮСТ» Юрія Сікорського, Юрія Гришкевича та Сергія Карякіна отримає 21,07 млн грн. за 8500 знаків при середній вартості близько 2,5 тис грн.

Джерело – Наші гроші

 
Коментарі (0)