ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГДорожники 200 разів за тиждень «проштрафилися» перед ДАІ

Дорожники 200 разів за тиждень «проштрафилися» перед ДАІ

За порушення норм і правил утримання дороги стосовно посадових осіб дорожніх (комунальних) служб правоохоронцями було складено майже 200 адміністративних протоколів

Упродовж минулого тижня за порушення норм і правил утримання дороги, що стало супутньою причиною скоєння ДТП, стосовно посадових осіб дорожніх (комунальних) служб правоохоронцями було складено майже 200 адміністративних протоколів. Окрім цього, було внесено 219 приписів щодо усунення виявлених недоліків.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі МВС.

Також співробітники Державтоінспекції надавали допомогу учасникам дорожнього руху у зв’язку з морозами та сніговими заметами. Зокрема, завчасно інформували про можливі перешкоди та організацію об'їзду. З метою виявлення осіб, стан здоров'я яких погіршився у зв’язку з кліматичними умовами, інспектори ДАІ звертають особливу увагу на транспортні засоби, що припарковані на узбіччях доріг. У разі необхідності таким особам надається медична допомога.

Крім того, працівники Державтоінспекції та інші патрульні наряди в разі виявлення несправного автотранспорту та неможливості подальшого самостійного руху надають допомогу їх водіям та пасажирам, у тому числі – із залученням підрозділів Міністерства надзвичайних ситуацій. Зокрема, упродовж минулого тижня громадянам було надано допомогу під час оформлення 2,8 тис. дорожньо-транспортних пригод, у 219 випадках організовано надання невідкладної медичної допомоги.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)