ГоловнаПослугиФінансування ЖКГКиївське метро змінить графік роботи

Київське метро змінить графік роботи

Київська підземка 20 жовтня працюватиме довше. Причинами зміни графіку роботи столичного метрополітену є проведення футбольного матчу. Також, можливі обмеження для пасажирів на вхід на кількох станцій.

У Києві внесуть зміни у роботу метрополітену. Зокрема, 20 жовтня підземка працюватиме на одну годину довше. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Київметрополітен».

«У ніч з 20 на 21 жовтня столичний метрополітен подовжить свою роботу на одну годину. Такі заходи передбачені з метою забезпечення належного перевезення уболівальників у зв’язку із проведенням футбольного матчу між командами «Динамо» (Україна) та «Челсі» (Англія)», - зазначають у повідомленні.

Окрім того, 20 жовтня з 20:45 до 21:45 станція метро «Олімпійська» буде закрита на вхід і вихід, станція «Палац спорту» на вихід, а станція «Площа Льва Толстого» на вхід.

Примітно, після закінчення футбольного матчу також можливе обмеження для пасажирів на вхід до цих станцій.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у столиці на декількох вулицях буде частково обмежено рух автотранспорту. Обмеження спричинені проведенням дорожніх робіт.

 
Коментарі (0)