ГоловнаГоловнеБудівництво«Доступне житло» кредитуватиме будівництво котеджів

«Доступне житло» кредитуватиме будівництво котеджів

Президентська ініціатива «Доступне житло» включила до списку об'єктів кредитування котеджні містечка та приватні будинки.

Президентська ініціатива «Доступне житло» включила до списку об'єктів кредитування котеджні містечка та приватні будинки. Про це повідомив заступник директора департаменту державних програм і розвитку житлового будівництва Володимир Височин, інформує прес-служба.

«Дозвіл на кредитування котеджних містечок був введений нещодавно – на останньому засіданні міжвідомчої комісії. Раніше таких пропозицій не було», – прокоментував пан Височин.

Тобто відтепер усі котеджні містечка, які хочуть взяти участь у програмі, проходять міжвідомчу комісію, яка перевіряє дозволи на будівництво, проектні схеми тощо. Потім ці об'єкти можуть акредитовувати банки – визначати, давати кошти сім'ям чи ні.

Крім того, можна отримати кредити на будівництво індивідуального житла.

«Для цього навіть не потрібно проходити міжвідомчу комісію. Достатньо тільки подати банку документи про право власності на земельну ділянку та проектні документи, щоб побачити вартість будівництва», – додав посадовець.

 
Коментарі (0)