ГоловнаНовини ЖКГЖитло«Доступне житло» у Криму увійшло в 2013 рік

«Доступне житло» у Криму увійшло в 2013 рік

У 2013 році у Криму активно продовжують впроваджувати Державну цільову програму «Доступне житло».

Про це сьогодні повідомив заступник Голови Ради міністрів АРК Азіз Абдуллаєв на апаратній нараді, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба Ради міністрів АР Крим.

Віце-прем'єр відзначив, що впровадження цієї соціально значимої програми у містах і районах Криму дозволяє громадянам, які потребують поліпшення житлових умов, ефективно вирішувати цю проблему, а забудовникам, які беруть участь у програмі, завершити будівництво об'єктів.

За даними Азіза Абдуллаєва, до теперішнього часу визначені майданчики для будівництва доступного житла на 2013 рік, забудовникам, які беруть участь у програмі, буде надана допомога у підведенні комунікацій.

У Криму в 2012 році за програмою «Доступне житло» для придбання житла на пільгових умовах профінансовано 85 договорів. За даними республіканського комітету АРК з будівництва та архітектури, Крим займає 4-е місце серед 27 регіонів України за кількістю укладених договорів щодо будівництва доступного житла. Крім того, в рамках програми здешевлення вартості іпотечних кредитів видано 24 кредити.

 
Коментарі (0)