ГоловнаНовини ЖКГЖитлоДоступне житло в Криму обмежилося 3 квартирами

Доступне житло в Криму обмежилося 3 квартирами

Наразі до реалізації за програмою пільгового іпотечного кредитування кримчанам запропоновано 3 квартири.

У кримській столиці продовжується робота з реалізації соціальних ініціатив Президента, спрямованих поліпшення житлових умов громадян, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба Сімферопольської міської ради.

«Наразі до реалізації за програмою пільгового іпотечного кредитування запропоновані 3 квартири загальною площею 292,7 квадратних метрів в багатоквартирному житловому будинку по вулиці Балаклавська, 41», - зазначив начальник відділу з питань квартирного обліку та розподілу житла міської ради Олександр Трушицин.

Він також додав, що будинок вже зданий в експлуатацію, а всі охочі придбати в ньому квартири можуть звернутися до кінця року в регіональне управління Державного Фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

Нагадаємо, у відповідності з соціальними ініціативами Президента передбачено забезпечення доступним житлом громадян в рамках програми надання державної підтримки на будівництво доступного житла в розмірі 30% нормативної вартості житла і програми пільгового іпотечного кредитування під 3% річних на строк до 15 років.

 
Коментарі (0)