ГоловнаНовини ЖКГЖитлоДоступність житла мунулоріч перевірило 35 сімей полтавчан

Доступність житла мунулоріч перевірило 35 сімей полтавчан

У 2012 році за державною програмою «Доступне житло» отримали квартири 35 сімей полтавчан.

Починаючи з 2010 року, на території області реалізують державну програму будівництва (придбання) доступного житла громадянам, які перебувають на обліку як такі, що потребують поліпшення житлових умов, за державною підтримкою в розмірі 30 %. У 2012 році за цією програмою отримали квартири 35 сімей. Про це йшлося на нараді щодо реалізації державних житлових програм в Полтавській області, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба Полтавської ОДА.

За ініціативи Президента України та відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 25.04.2012 №343 «Про затвердження  Порядку здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов» з травня місяця в області розпочата реалізація цієї програми.
Наразі за цією програмою підписано 48 кредитних угод. За кількістю укладених договорів Полтавська область займає 7 місце.

У 2012 році продовжувала дію програма забезпечення житлом молоді. За цією програмою у збудованих житлових будинках отримали пільгові кредити 54 молодих сімей.

 
Коментарі (0)