ГоловнаПублікаціїПодіїПривітання від Вищої ліги ЖКГ

Привітання від Вищої ліги ЖКГ

З Днем працівників ЖКГ і побутового обслуговування населення Вас вітають провідні фахівці і керівники нашої галузі.

Друзі!

З Днем працівників ЖКГ і побутового обслуговування населення Вас вітають провідні фахівці і керівники нашої галузі. ІА «Україна Комунальна» поцікавилося, з яким настроєм представники Вищої ліги ЖКГ зустрічають професійне свято.
 
Міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Анатолій Близнюк: «Перш за все, хочу привітати всіх, хто щодня, в прямому сенсі слова бореться за життєздатність наших систем життєзабезпечення. Їх робота - як повітря. Поки є, його не помічають, а тільки що – відчувають відразу все, і дуже сильно.  Всім працівникам комунальних служб я бажаю добра, здоров'я, благополуччя! Якщо будемо єдині, разом ми подолаємо всі труднощі. А об'єднуватися і долати важкі ситуації комунальники вміли завжди. Саме тому сьогоднішнє свято - День комунальника, я особисто зустрічаю в оптимістичному настрої.  На гербі Донецької області написані слова – «Можливість, доведена справою!». Девіз, який повною мірою може, в тому числі, характеризувати і роботу нашої галузі. Я бажаю всім працівникам галузі ЖКГ пишатися своїм покликанням! Окремо вітаю всіх тих, хто постійно роз'яснює людям основні механізми і принципи роботи нашої галузі. Це - дуже важливо для всіх нас! І тому ІА «Україна Комунальна», а також всіх його читачів і авторів щиро вітаю з нашим спільним святом».
 
Перший заступник глави комітету Верховної Ради з питань будівництва, містобудування, ЖКГ та регіональної політики Ігор Лисов (фракція «Партія регіонів»): «Стан житлово-комунальної галузі в принципі є відображенням стану економіки країни в цілому, рівня життєзабезпечення і комфорту. На плечах працівників галузі лежить серйозна відповідальність, і, нажаль, у держави зараз немає можливості оцінити по достоїнству їх працю та внесок у розвиток українського ЖКГ. У цій галузі працюють воістину самовіддані люди, справжні патріоти, яким у досить складних умовах щодня доводитися підтримувати ЖКГ на високому рівні. Я хочу побажати всім працівникам галузі, щоб їхня праця в нашій країні мала більш високий статус, умови їх роботи дозволяли виконувати її висококласно, щоб вони пишалися тим, що вони працюють саме в цій галузі. Бажаю, щоб їхня робота працівників комунальних служб приносила задоволення їм, а їх заробітна плата - задоволення їх сім'ям».
 
Голова Нацкомуслуг Валерій Саратов«Шановні працівники житлово-комунального господарства! Сердечно вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства України. Цей день – вияв уваги та поваги до людей, які своєю непростою щоденною працею забезпечують затишок і комфорт в наших домівках. Дивлюся у майбутнє з оптимізмом. Так, дійсно, зараз комунальна сфера знаходиться у непростій ситуації, але Президент України чітко визначив пріоритети: невідкладне реформування галузі та перевід її на ринкові механізми. Все це робиться з однією метою – забезпечити якісні житлово-комунальні послуги за доступною ціною. Попереду багато роботи, втім я упевнений, що ми з нею впораємося».
 
Президент Асоціації «Укртеплокомуненерго» Арсентій Блащук: «Свято є свято. Тому, незважаючи на всі складнощі поточного опалювального сезону, що зажадали стійкості і витримки від комунальників, ми у хорошому настрої будемо відзначати наше професійне свято. Хочу побажати всім працівникам галузі ЖКГ, перш за все, міцного здоров'я, оптимізму і віри в майбутнє. Їхня робота потрібна людям, і споживачі це розуміють. Свою вдячність працівникам галузі вони висловлюють високим рівнем платіжної дисципліни!».
 
Президент Асоціації «Укрводоканалекологія» Віктор Маслак: «Настрій напередодні свята, коли галузь перебуває не в кращому стані, також не особливо райдужний. Однак, ми не втрачаємо оптимізму і віримо, що після створення міжвідомчої робочої групи з Нацкомпослуг і Мінрегіоном наші спільні законодавчі ініціативи зможуть істотно поліпшити ситуацію в галузі. Я дякую за самовіддану і високопрофесійну працю людей, які працюють у комунальній сфері, від машиніста насосної станції до директора підприємства. Хочу побажати їм витримки і віри в краще, в те, що наша галузь буде розвиватися, а також хочу побажати їм щодня пишатися тим, що вони працюють в ЖКГ».
 
Голова Спілки власників житла України, екс-міністр з питань ЖКГ Олексій Кучеренко: «Я глибоко переконаний, що працівники ЖКГ за свій професіоналізм і чесну працю гідні того, щоб отримувати як моральне так і матеріальне задоволення від своєї роботи. Дуже багато залежить у їх роботі від «посмішок клієнтів», а простіше кажучи, від подяки споживачів, які цінують і поважають працю співробітників галузі. Адже комунальники працюють для людей, і в цьому дуеті одна сторона ніколи не зможе без іншої. Я бажаю, щоб у цих відносинах панувала атмосфера партнерства та взаєморозуміння. Також хочу побажати, щоб всі державні інститути виконували свої функції і зобов'язання по відношенню до комунальників!. Я їм бажаю витримки, добра і благополуччя їм та їхнім сім'ям».
 
Президент Всеукраїнської асоціації приватних інвесторів у ЖКГ Сергій Бульбас: «Вітаю всіх працівників однієї з найважливіших галузей економіки, з професійним святом! Хочу побажати, щоб Ваша робота завжди була оцінена по достоїнству як споживачами, так і представниками влади. Фінансової стабільності, єдності в досягненні цілей, мудрості і витримки керівникам та згуртованості колективам».
 
Глава Федерації роботодавців ЖКГ Олег Адамов: «Шановні колеги! Щиро вітаю Вас з професійним святом. Для сучасних людей комунальні блага давно стали настільки звичною справою, що ніхто вже особливо і не замислюється над тим, скільки зусиль варто докласти для їх стабільності і який при цьому величезний тягар відповідальності лежить на плечах працівників житлово-комунального господарства. Адже саме від професіоналізму і відповідальності людей, які працюють в нашій галузі, багато в чому залежить благополуччя кожного будинку та кожної родини. Успіхів, щастя і благополуччя вам і вашим близьким!»  
 
Генеральний директор ПАТ «Київенерго» Олександр Фоменко: «Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення! Вітаємо Вас із професійним святом! Від Вас багато в чому залежать настрій людей, їхні усмішки і повсякденний комфорт. Адже саме Ви несете в їхні домівки затишок і життєво необхідні зручності. Від імені київських енергетиків бажаю Вам здоров’я і наснаги, добробуту і родинного затишку, сумлінних платників і економічно обґрунтованих тарифів на послуги!».

 

 
Коментарі (0)