ГоловнаФоторепортажНадзвичайні подіїДТП зупинило авторух по проспекту Перемоги у Києві

ДТП зупинило авторух по проспекту Перемоги у Києві

У столиці по проспекту Перемоги в районі «Святошино» обмежено рух транспорту. Тут сталося ДТП. Перевернулася вантажівка зі соняшниковою олією. На місці працюють бригади МНС, міліції та ДАІ.

У Києві близько опівдня на проспекті Перемоги сталася масштабна аварія - перекинулася фура з соняшниковою олією. Тонни продукту вилилися на асфальт, - повідомляє «first-gear».

За словами очевидців, вантажівка рухалася на великій швидкості, раптом її підрізала якась іномарка. Хлопець на чорному авто різко загальмував прямо перед тягачем. Щоб уникнути трагедії, водій вантажівки вдарив по гальмах і вивернув кермо. Далі ваговик втратив керування.

«Всі думали, що це бензовоз і чекали божевільного вибуху. Навіть коли все стихло, з бочки почала витікати рідина, тому ніхто не ризикнув підійти. Люди ховалися в магазини і за кіоски. Вже потім стало зрозуміло, що в бочці соняшникова олія», - розповідають свідки.

В аварії ніхто не постраждав. Зараз на місці працюють бригади МНС, міліція і ДАІ. Проїзд по проспекту обмежений. Дорожники намагаються відмити асфальт від олії.

 
Коментарі (0)