ГоловнаНовини ЖКГЖитлоДІУ підрахувала здобутки

ДІУ підрахувала здобутки

Фінансовий план ДІУ за минулий рік був виконаний на 98%. За підсумками діяльності в установі зазаначають, що особливо була звернена увага на добудову житлових об'єктів.

Державна іпотечна установа виконала фінансовий план за 2013 рік на 98%. Зокрема, за підсумками минулорічної діяльності чистий прибуток ДІУ склав 12,7 млн грн. Згідно фінансового плану, затвердженого Кабінетом Міністрів, було передбачено 12,9 млн грн. На цьому наголосив голова правління ДІУ Ігор Лисов, - зазначають у прес-службі відомства.

«Не зважаючи на складні умови на фінансовому ринку у минулому році, ДІУ виконала фінансовий план на 98% від запланованого», - заявив голова правління.

Окрім того, він зазначив, що Державна іпотечна установа перерахувала до бюджетів всіх рівнів 18,5 млн грн.

Також, Ігор Лисов додав, що у 2013 році ДІУ спрямувала на добудову житлових об’єктів близько 376 млн грн.

«Програма фінансування добудови житла – один із пріоритетних напрямків діяльності ДІУ, завдяки її реалізації у 2013 році було профінансовано добудову 260 тис. кв. метрів. Після введення даних об’єктів в експлуатацію майже 2,7 тис. квартир знайдуть своїх власників», - зазначив Ігор Лисов.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, протягом лютого ДІУ спрямувала на іпотечний ринок понад 15 млн грн. За словами експертів, при чіткій взаємодії між державою, будівельниками та інвесторами в Україні з’являться нові можливості для забезпечення житлом громадян.

 
Коментарі (0)