ГоловнаНовини ЖКГЖитлоПеред українцями відкриються нові житлові можливості

Перед українцями відкриються нові житлові можливості

Протягом лютого ДІУ спрямувала на іпотечний ринок понад 15 млн грн. За словами експертів, при чіткій взаємодії між державою, будівельниками та інвесторами в Україні з’являться нові можливості для забезпечення житлом громадян.

Протягом минулого місяця Державна іпотечна установа рефінансувала 93 кредити, наданих громадянам на придбання житла.  На ці цілі установа спрямувала близько 15,3 млн грн, - зазначає прес-служба відомства з посиланням на Голову правління ДІУ Ігоря Лисова.

Голова правління ДІУ підкреслив, що у разі злагодженої співпраці держави та банків-партнерів можливо сформувати потенціал, необхідний як для створення додаткових умов у розвитку будівельної галузі, так і для ринку іпотечного кредитування в Україні.

«Вважаю, що в нас є всі передумови для значного розвитку ключових секторів економіки. При чіткій взаємодії між державою, будівельниками та  інвесторами в Україні з’являться нові можливості для забезпечення житлом громадян», - зазначив Ігор Лисов.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, за підсумками роботи у 2013 році Державна іпотечна установа спрямувала на розвиток ринку іпотеки майже 740 млн грн.

 
Коментарі (0)