ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїДві газорозподільні станції не працюють через АТО

Дві газорозподільні станції не працюють через АТО

На Луганщині не працює дві газорозподільні станції. Їхню роботу зупинили на час проведення антитеротистичної операції кількома днями раніше, однак досі функціонування не поновилося.

У Луганській області у зв'язку з проведенням антитерористичної операції в регіоні зупинено роботу двох газорозподільних станцій. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ПАТ «Укртрансгаз».

Так, 14 червня була зупинена робота Должанської газорозподільної станції Луганського лінійно-виробничого управління «Донбастрансгаз».

Як зазначається, на ГРС були проведені попереджувальні заходи з припинення роботи об'єкта в надзвичайних ситуаціях, персонал залишив територію.

Станом на 12:00 15 червня була зупинена робота ГРС Дяково ЛПУ «Донбастрансгаз».

«Трудовий персонал залишив об'єкт, газопостачання припинено. Про відновлення нормального режиму роботи буде повідомлено додатково», - додали у прес-службі.

Однак, досі повідомлення про востоновлении режиму роботи на цих газорозподільних станцій не надходило.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУМВС України у Луганській області Тетяна Погукай заявила, що бойовики з автоматами захопили підприємство «Луганськгаз».

 
Коментарі (0)