ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДві області чекають на сходження лавин та підтоплення

Дві області чекають на сходження лавин та підтоплення

В двох областях України будуть несприятливі погодні умови. Водіїв просять утриматися від керування транспортним засобом.

Міністерство надзвичайних ситуації попереджає мешканців Волинської та Закарпатської областей. Найближчими днями там буде небезпечно пересуватися автотранспортом.

«Так, 23-25 лютого внаслідок впливу льодових явищ, на річці Стир біля села Колки Волинської області можливе різке коливання рівнів води, при цьому не виключене початкове підтоплення прирічкових господарських будівель в окремих населених пунктах», – йдеться в повідомленні. Окрім цього, в МНС повідомляють, що 22-23 лютого у зв‘язку з вiдлигою та опадами у виглядi мокрого снiгу та дощу, на високогiр‘ї схiдної частини Закарпатської областi існує небезпека сходження снігових лавин. «Закликаємо власників автотранспорту і туристів дотримуватися правил безпеки в горах», – кажуть в прес-службі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Мінрегіоні почали готуватися до паводків. Відомство перевіряє стан зливової системи в населених пунктах України. Таким чином комунальники збираються уникнути підтоплення території.
 
 
Коментарі (0)