ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДві столичні школи облаштували новими бомбосховищами

Дві столичні школи облаштували новими бомбосховищами

У Києві в Солом’янському районі у двох школах відремонтували укриття в рамках благодійного проєкту «Freedom Space» за кошти міжнародного донора

 

 

У Києві в Солом’янському районі у двох школах відремонтували укриття в рамках благодійного проєкту «Freedom Space» за кошти міжнародного донора. Про це повідомив депутат Київської міської ради Андрій Вітренко.

Зазначається, що укриття забезпечили необхідними меблями, дитячими килимками, зручними кріслами, м’якими іграшками та кінопроєкторами. Тобто це не просто місце, де можна перечекати тривогу, а ще й в комфортних умовах продовжити навчальний процес, розважатись і при цьому бути в абсолютній безпеці.

«Зараз в Україні працює майже 13 тисяч шкіл, з них понад 80% вже обладнано укриттями. Наша мета – це дійти до цифри в 100%. І я радий, що державі в цьому процесі допомагають благодійники (такі як, наприклад, Андрій Богданець), що знаходяться міжнародні фонди, які роблять укриття за свої кошти, знижуючи навантаження на бюджет і таким чином дозволяють економити бюджетні кошти, які мають іти на озброєння», — йдеться у повідомленні.

Відомо, що у Києві до початку навчального року вже було відремонтовано чотири укриття, а в рамках проєкту профінансованому «Freedom Holding Corp.», облаштовується більш як 30 укриттів у школах та дитячих садочках по всій Україні.

 

 

 
Коментарі (0)