ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаДва райони Донецька залишилися без електрики

Два райони Донецька залишилися без електрики

Вночі в Донецьку були знеструмлені десятки станцій, що живляться від живильної підстанції «Гілка». Через це без світла залишилися мешканці частини Ворошиловського та Київського районів.

Вночі в Донецьку сталося відключення 124 станцій, що живляться від живильної підстанції «Гілка». Без електрики залишилися частина Ворошиловського та Київського районів. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міської ради.

«Причини відключення встановлюються. (Станом, - ред.) на 8 ранку енергетики відновили електропостачання 24 підстанцій. Роботи тривають», - йдеться в повідомленні.

Крім підстанцій, знеструмлено і Центральний водопровідний вузол. В найкоротші строки його електропостачання було відновлено за резервною схемою. Крім того, о 4 годині ранку були пошкоджені лінії, за якими напруга надходить на Північний водопровідний вузол. Ремонтні роботи на пошкодженій ділянці ведуться. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Сєвєродонецька теплоелектроцентраль готова подавати тепло і гарячу воду хоч сьогодні. Крім того, зобов'язується забезпечити мінімальні подачі електроенергії в ряд населених пунктів. Проте, чи готові до цього міські комунальні структури - питання.
 
Коментарі (0)