ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняФінансовий план «Нафтогазу» не погодили у Мінфіні

Фінансовий план «Нафтогазу» не погодили у Мінфіні

«Нафтогаз» залишається без фінансового плану на 2013 рік. Кабінет Міністрів не зміг його прийняти через відсутність узгодження з Міністерством фінансів.

Кабінет Міністрів не зміг прийняти фінансовий план «Нафтогазу України» на 2013 рік. Про це заявив народний депутат Юрій Сиротюк, - інформує УНН.

За його словами, до проекту документа зауваження висловили Міністерство юстиції і Міністерство доходів і зборів.

«Не прийняли, бо не знайшли узгодження з Мінфіном. Цифри не реалістичні», - зазначив Юрій Сиротюк.

Він уточнив, що згідно з проектом фінансового плану прибутку компанії були заплановані на рівні 166 млрд грн, а витрати 165 млрд грн.

«При цьому касовий дефіцит коштів «Нафтогазу» прогнозувався в сумі 32 млрд грн. Для його компенсації передбачався випуск облігацій на 8 млрд грн з наданням права «Нафтогазу» на їх викуп», - сказав нардеп, додавши, що пропонувалося додатково виділити 24 млрд грн для покриття касових розривів« Нафтогазу».

У той же час він констатував, що фінплан не було прийнято у зв'язку із зауваженнями Мін'юсту, Міністерства доходів і зборів та Міністерства фінансів.

Нагадаємо, сьогодні Прем'єр-міністр Микола Азаров зазначив, що за оптимістичним сценарієм НАК «Нафтогаз України» в 2015 році зможе видобувати більше 21 млрд кубометрів газу.

 
Коментарі (0)