ГоловнаНовини ЖКГПодіїФонд енергоефективності може запрацювати на повну силу тільки у 2020 році - Т.Бойко

Фонд енергоефективності може запрацювати на повну силу тільки у 2020 році - Т.Бойко

Фонд енергоефективності може запрацювати на повну силу тільки в 2020 році, вважає керівник житлово-комунальних програм Громадянської мережі Опора Тетяна Бойко
Фонд енергоефективності може запрацювати на повну силу тільки в 2020 році, вважає керівник житлово-комунальних програм Громадянської мережі Опора Тетяна Бойко.
 
"Зараз відбувається тестування процедур. Фонд поки працює тільки для ОСББ, перші проекти ще не реалізовані. Я думаю, він почне працювати в повну силу вже в наступному році", - розповіла Тетяна Бойко.
 
Раніше експерт прогнозувала повноцінний запуск Фонду енергоефективності на липень 2019 року, проте змінила свою думку. "Я вірю в перші проекти, але не вірю в масовий продукт. Чому? Тому що зараз ці проекти фінансуються за рахунок донорів, це не процедури самого Фонду", - зазначила Бойко.
 
За її словами, в таких умовах "теплі кредити" для ОСББ будуть необхідні в 2020 році.
 

"Можливо, через кілька років ми прийдемо до того, що все буде зав'язано на Фонді, і він буде працювати і з фізичними особами, і з ОСББ. Але поки не бачимо якихось конкретних дій від Фонду, тому" теплі кредити "для ОСББ як мінімум потрібні будуть в наступному році, якщо не до кінця року, то на досить тривалий термін ", - додала Бойко. 

 
Коментарі (0)