ГоловнаНовини ЖКГПодіїФранція має намір інвестувати в будівництво залізничного сполучення в Луганській області

Франція має намір інвестувати в будівництво залізничного сполучення в Луганській області

Глава Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай і посол Франції в Україні Етьєн де Понсен в ході зустрічі в Києві обговорили можливості фінансування будівництва залізничного сполучення в Луганській області
Глава Луганської обласної державної адміністрації (ОДА) Сергій Гайдай і посол Франції в Україні Етьєн де Понсен в ході зустрічі в Києві обговорили можливості фінансування будівництва залізничного сполучення в Луганській області.
 
"Зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Франції в Україні мала хороші результати для нашої області. Ми вирішили кілька питань, фінансування яких візьмуть на себе наші французькі партнери. Орієнтовна сума інвестицій складе більше EUR100 млн", - наводить слова Гайдая прес-служба Луганської ОДА.
 
Відзначається, що кошти підуть на будівництво залізничного сполучення, яке з'єднає гілку "Лантратівка - Кондрашевська-Нова" до всеукраїнської мережі.
 
Крім того, на зустрічі сторони домовилися про електрифікацію залізничного сполучення області та реалізації проекту очищення системи водопостачання.
 

"Діалог з головою Луганської обласної державної адміністрації Сергієм Гайдаєм щодо пріоритетів економічного розвитку регіону видався дуже конструктивним", - додав Етьєн де Понсен. 

 
Коментарі (0)