ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняФранцузи шоковані херсонськими тарифами

Французи шоковані херсонськими тарифами

Представник компанії «VEOLIA EAU» Франк Реньє зазначив, що ціни на воду в Херсоні просто «неможливі» у порівнянні з французькими.

Представники французької компанії «VEOLIA EAU» зустрілися з керівництвом Херсонського Міськводоканалу та мерії обласного центру для обговорення питання про співпрацю.

Зокрема, французька сторона пропонує ряд інновацій для поліпшення якості водопровідної води, повідомляє прес-служба мерії.

Оглянувши міські інфраструктури, що займаються забезпеченням городян водою, французи зазначили, що необхідно знайти інвесторів, опрацювати всі технічні питання і скласти проект реконструкції. Попередньою роботою з проектування займеться французька сторона.

Представник компанії «VEOLIA EAU» Франк Реньє зазначив, що ціни на воду в Херсоні просто «неможливі» у порівнянні з французькими. Так, іноземний гість сказав, що у нас за пляшку води 0,5 л ми платимо 1,5 євро, в той час як у них за ці гроші можна купити один куб питної води.

Компанія «VEOLIA EAU» займається розробкою технологій і будівництвом об'єктів інфраструктури водопостачання та водовідведення.

Джерело - Площа Свободи

 
Коментарі (0)