ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Галузь ЖКГ "в цілому" готова до опалювального сезону - Мінрегіон

Галузь ЖКГ "в цілому" готова до опалювального сезону - Мінрегіон

Станом на початок жовтня комплексну підготовку житлового фонду та об’єктів соціально-культурного призначення виконано в середньому на 99,2%, дорожньо-мостового господарства — на 98,4%, об’єктів водопровідно-каналізаційного господарства — на 99,6%
Галузь житлово-комунального господарства "в цілому" готова до опалювального сезону 2020-2021 років. Про це заявила під час профільної наради заступник міністра розвитку громад та територій України Наталія Хоцянівська, про це повідомила пресслужба міністерства.
 
“Станом на початок жовтня комплексну підготовку житлового фонду та об’єктів соціально-культурного призначення виконано в середньому на 99,2%, дорожньо-мостового господарства — на 98,4%, об’єктів водопровідно-каналізаційного господарства — на 99,6%, об’єктів теплопостачання — на 97,2%”, — йдеться у повідомленні.
 
Наталія Хоцянівська зазначила, що “в цілому галузь готова до початку опалювального сезону, разом з тим залишаються невирішеними питання фінансово-економічного характеру, врегулювання яких потребує комплексного підходу”. 
 
Зокрема йдеться про підприємства ТКЕ, які в зоні ризику несвоєчасного початку опалювального сезону. Станом на 8 жовтня кількість таких підприємств становила 63.
 

Щодо арештів рахунків підприємств теплопостачання, Хоцянівська зазначила, що є декілька шляхів вирішення ситуації, зокрема шляхом ухвалення відповідних законопроектів. 

 
Коментарі (0)