ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняГаз прийшов до кримського села

Газ прийшов до кримського села

У Криму продовжується газифікація населених пунктів. Днями до осель мешканців села Красносельського пустили «блакитне» паливо.

Почалася подача природного газу першим споживачам у селі Красносельському Кіровського району Криму. Про це на своїй сторінці в мережі «Facebook» розповів заступник Голови Ради міністрів Криму Рустам Теміргалієв повідомляє «Перший регіон».

 «Люди, які заплатили гроші за газифікацію, погрожували перекрити трасу Феодосія-Джанкой. Про причини проблеми можна написати книгу. Після наради в Радміні якимось дивом газ ввечері з'явився у перших будинках. Але «добрі чарівники» з Радміну втомилися працювати в режимі пожежної команди і робити те, що спокійно і без конфлікту могли вирішити місцеві чиновники», - зазначив віце-прем'єр.

У січні Рада міністрів взяла на контроль питання газифікації села Красносельського. Селяни планували перекрити трасу, щоб звернути увагу влади на проблеми села. Зі 130 сімей, які проживають у селі, 99 оплатили газифікацію будинків, проте газ не надійшов. Селяни вважають, що має місце бюрократичне зволікання на рівні сільради.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», газифікацію проводять і на Заході України. Зокрема, на Рівненщині  було прокладено підвідний газопровід до сіл Тісів та Хрінів в Острозькому районі. 

 
Коментарі (0)