ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняГазопостачальні компанії оприлюднили ціни на листопад (список)

Газопостачальні компанії оприлюднили ціни на листопад (список)

Газопостачальні компанії оприлюднили ціни на листопад. Залежно від постачальника, вони суттєво різняться: аж до 2,63 грн на кубометрі
Газопостачальні компанії оприлюднили ціни на листопад. Залежно від постачальника, вони суттєво різняться: аж до 2,63 грн на кубометрі, про це повідомила ГазПравда.
 
Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» пропонує паливо в листопаді по 6,33 грн за кубометр.
 
Лише на 3 копійки дорожче природний газ пропонує ТОВ «Кіровоградська обласна енергопостачальна компанія». Її тариф - 6,36 грн за кубометр.
 
Далі в рейтингу розташувалися ТОВ «Львівенергозбут» з ціною 6,62 грн, ТОВ «ВКФ «Теплобуд» з ціною 6,65 грн і TAS Energy з ціною 6,84 грн за кубометр.
 
Ціни решти постачальників коливаються від 7,20 грн до 8,70 грн за кубометр.
 
Найвищі тарифи в листопаді виявилися в низки регіональних газзбутів, афілійованих з облгазами, які постачають газ більшості споживачів у відповідних регіонах.
 
Ціна газу в них коливатиметься від 8,80 до 8,96 грн за кубометр – залежно від регіону ціни різняться. Для порівняння: у жовтні тарифи в цих газзбутів коливалися від 6,6 до 6,8 грн за кубометр.
 
Нагадаємо, газопостачальні компанії мають оприлюднювати ціну за 5 днів до початку місяця постачання, якщо ціна на наступний місяць буде відрізнятися від попереднього.
 

Список пропозицій газопостачальних підприємств у листопаді (ціни вказані з ПДВ): 

для збільшення картинки натисніть на неї

 
Коментарі (0)