ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняГазотранспортники запрацюють за німецькими методами

Газотранспортники запрацюють за німецькими методами

Українські газотранспортні підприємства працюватимуть по-німецьки. Так, в їх роботу будуть впроваджуватись прогресивні методи німецьких колег.

Оператор газотранспортної системи України ПАТ «Укртрансгаз» підписав програму співробітництва з німецьким енергетичним концерном E.ON. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Укртрансгаз».

Так, програма передбачає співпрацю у таких напрямках: підвищення промислової безпеки та ефективності експлуатації обладнання ГТС; підвищення технології вимірювання кількості газу та його фізико-хімічних властивостей; підземне зберігання газу; забезпечення надійної та ефективної роботи ГТС; стандартизація.

«Накопичений досвід науково-технічного співробітництво між нашими компаніями сприяє впровадженню в Україні прогресивних методів роботи на газотранспортних підприємствах», - сказав Перший віце-президент «Укртрансгазу» Мирослав Хомко.

Зауважимо, що минулого року, українські та німецькі колеги вже обговорювали питання експлуатації магістральних мереж  та питання підземних сховищ газу.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 13 лютого «Укртарнсгаз» відкрив доступ до об’єктів ГТС України для європейських спостерігачів. Це дасть можливість прозорого моніторингу надходжень газу в Україну.

 
Коментарі (0)