ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Газпром» заявив про постачання газу на Донбас

«Газпром» заявив про постачання газу на Донбас

У «Газпромі» заявили, що сьогодні вони постачають газ як на колишні пункти прийому-здачі газу, так і на нові – на кордон Луганської та Донецької областей.

«Газпром» в п'ятницю поставляє газ як на колишні пункти прийому-здачі газу, так і нові - на кордоні Луганської та Донецької областей. Про це заявив голова правління ВАТ «Газпрому» Олексій Міллер, передає «Інтерфакс-Україна».

«Відповідно до заявки «Нафтогаз України» (на імпорт газу в Україну), «Газпром» сьогодні збільшив постачання газу до України, в тому числі через газовимірювальні станції «Прохорівка» і «Платово», - сказав пан Міллер.
 
Раніше голова НАК  «Нафтогаз» Андрій Коболєв заявив, що Україна не буде оплачувати рахунки «Газпрому» за постачання газу в зону проведення АТО.
 
Нагадаємо, у четвер сепаратисти повідомили, що в середу вдень Україна перекрила магістральний газопровід без фізичної можливості відновлення поставок і залишила «ДНР» і «ЛНР» без газу. За їхніми словами, остаточно паливо закінчиться в четвер після 15:00. Вони також повідомили, що ведуть переговори з Росією про постачання газу.
 
В «Укртрансгазі» пояснили, що поставки газу в зону АТО припинилися через критичні пошкодження газотранспортної інфраструктури в результаті бойових дій.
 
Коментарі (0)