ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Газпром» заявляє про встановлення нового рекорду експорту газу через «Північний потік»

«Газпром» заявляє про встановлення нового рекорду експорту газу через «Північний потік»

«Газпром» заявив, що в умовах підвищеного попиту на газ в Європі три дні поспіль - 4, 5 і 6 січня - зафіксував новий рекордний обсяг поставок газу по «Північному потоку» - 165,2 млн куб. м на добу»
Російський «Газпром» заявив про встановлення нового рекорду експорту газу газопроводом «Північний потік» тричі у січні, повідомляє ТАСС.
 
«Газпром» в умовах підвищеного попиту на газ в Європі три дні поспіль - 4, 5 і 6 січня - зафіксував новий рекордний обсяг поставок газу по «Північному потоку» - 165,2 млн куб. м на добу», - йдеться в повідомленні російського газового холдингу ПАТ «Газпром».
 
«Газпром» відзначає, що з початку 2017 року добовий обсяг експорту газу по газопроводу виріс 1 січня він вперше досяг 160,75 млн куб. м на добу, 2, 3 і 4 січня цей показник щодня збільшувався - поставки склали, відповідно, 161, 163,1 і 165,2 млн куб. м на добу. «Наразі обсяг завантаження «Північного потоку» в перерахунку на рік на 10% перевищує проектні обсяги газопроводу», - сказав голова правління ПАТ «Газпром» Олексій Міллер.
 
ПАТ «Газпром» встановив новий історичний добовий рекорд експорту в далеке зарубіжжя, споживачам було поставлено 615,5 млн куб. м газу, йдеться в повідомленні компанії ПАТ «Газпром».
«6 січня ПАТ «Газпром» другий раз з початку року зафіксував новий історичний добовий максимум обсягу поставок газу в далеке зарубіжжя - 615,5 млн куб. м. Це на 0,9 млн куб. м більше попереднього рекордного обсягу, досягнутого 5 січня», - наголошується в повідомленні.

Вказано, що попередній максимальний показник був зафіксований 29 листопада 2016 року і становив 614,5 млн куб. м на добу. 

 
Коментарі (0)