ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Газпром» збільшив постачання газу на окупований Донбас

«Газпром» збільшив постачання газу на окупований Донбас

Російський «Газпром» збільшив постачання газу на окуповану частину Донбасу до 1,1 млрд кубометрів. Поставки газу в 2017 році виросли порівняно з минулим роком (995 млн кубометрів) на 11,5%.

У першому кварталі 2017 року російський «Газпром» збільшив поставки газу на окуповану територію Донецької і Луганської областей до 1,1 млрд кубометрів.

Про це йдеться у повідомленні «РБК-України» з посиланням на квартальний звіт компанії.

У повідомленні йдеться про те, що  поставки газу в 2017 році виросли порівняно з минулим роком (995 млн кубометрів) на 11,5%.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАК «Нафтогаз України» заперечує заборгованість по оплаті поставок газу з Росії на окуповані території Донецької та Луганської областей. Про це йдеться в повідомленні прес-служби «Нафтогазу».

«Заява менеджменту ПАТ «Газпром» про заборгованості НАК «Нафтогаз України» за газ, який нібито був поставлений російською компанією на тимчасово окуповані території Донецької і Луганської областей, не відповідає дійсності», - йдеться в повідомленні.

Зокрема у «Нафтогазі» також нагадали, що протягом останніх років закупівлі у «Газпрому» здійснюються виключно на умовах авансової оплати.

У компанії також відзначили, що не приймають газ за контрактом з «Газпромом» на газовимірювальних станціях (ГВС) Прохорівка і Платово. 

Нагадаємо, раніше голова правління «Нафтогазу» Андрій Коболєв заявив про необхідність додаткової угоди з «Газпромом».

 

 
Коментарі (0)