ГоловнаПослугиФінансування ЖКГНардепам пропонують зайнятись МАФами

Нардепам пропонують зайнятись МАФами

Парламентарям пропонують упорядкувати розміщення малих архітектурних форм та звернути увагу на їхній зовнішній вигляд. Відповідний законопроект нещодавно зареєстрували у Верховній Раді.

У Верховній Раді днями було зареєстровано законопроект №2478а «Про порядок розміщення малих архітектурних форм (МАФів) для здійснення підприємницької діяльності».

Законопроект визначає порядок оформлення документів для встановлення малих архітектурних форм (МАФів).

У пояснювальній записці до документа зазначається, що метою проекту Закону є впорядкування питань ,що пов'язані з виготовленням документів на встановлення, архітектурно-містобудівних вимог до зовнішнього вигляду, а також підстав для знесення чи переміщення малих архітектурних форм (МАФів) для здійснення підприємницької діяльності.

На думку ініціаторів, прийняття зазначеного законопроекту дозволить вирішити питання щодо встановлення оформлення документів на землекористування та знесення чи переміщення малих   архітектурних форм (МАФів)     для здійснення підприємницької діяльності .

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, парламентарі можуть захистити громадян від будівельних махінацій забудовників. Відповідний законопроект, який нещодавно було зареєстровано у Верховній Раді, пропонує внести певні зміни до законодавчих документів, які регулюють містобудівну діяльність.

 
Коментарі (0)