ГоловнаНовини ЖКГПодіїГендиректор "Укрпошти" розповів, чи закриватимуть відділення у прифронтовій зоні

Гендиректор "Укрпошти" розповів, чи закриватимуть відділення у прифронтовій зоні

У Кураховому, на Донеччині припинила свою роботу Нова пошта, але Укрпошта продовжує здійснювати доставлення необхідних речей для місцевих жителів та військових
У Кураховому, на Донеччині припинила свою роботу Нова пошта, але Укрпошта продовжує здійснювати доставлення необхідних речей для місцевих жителів та військових, що служать на Курахівському напрямку.
 
Про це повідомив гендиректор АТ "Укрпошта" Ігор Смілянський.
 
За словами Смілянського, він отримав інформацію про припинення роботи одного з поштових операторів у Кураховому. Він зазначив, що Укрпошта у прифронтовому місті продовжує свою діяльність. 
 
"Я щойно звідти повернувся, і наші героїчні працівники — і у стаціонарному відділенні, і на пересувних відділеннях — продовжують свою роботу, доставляючи пенсії, посилки та навіть обмінюючи лампочки", — написав Смілянський. 
 
Як вказав голова Укрпошти, відділення у Кураховому продовжить свою роботу. У компанії слідкують за ситуацією у місті та мають запасний план, на випадок, що обстановка може погіршитися. Він додав, що "розуміє, наскільки пошта важлива для людей та військових". 
 
Коментарі (0)