ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаГенеральна прокуратура підтвердила закриття справи "Роттердам +"

Генеральна прокуратура підтвердила закриття справи "Роттердам +"

Офіс генерального прокурора відхилив скаргу детективів НАБУ і залишив в силі рішення Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про закриття справи "Роттердам +"
Офіс генерального прокурора відхилив скаргу детективів Національного антикорупційного бюро України і залишив в силі рішення Спеціалізованої антикорупційної прокуратури від 27 серпня про закриття справи "Роттердам+".
 
Про це свідчить постанова Офісу генпрокурора від 29 вересня, повідомляє Цензор.НЕТ.
 
"Наявні матеріали скарги та даних ЕРДР слід, що рішення про закриття кримінального провадження в частині прийнято старшим групи прокурорів прокурором Пономаренко, який згідно з вимогою КПК, мав на це повноваження", - йдеться в постанови.
 
Постанова підписана генеральним прокурором Іриною Венедиктової і оскарженню не підлягає.
 
У документі також говориться, що за станом на 29 вересня НАБУ не надав Офісу генпрокурора матеріали цього розслідування.
 
Нагадаємо, справу "Роттердам+" було закрито щодо підозрюваних осіб 27 серпня через відсутність достатніх доказів їх провини і вичерпані можливості для їх отримання.
 
Рішення про закриття справи щодо підозрюваних прийнято після отримання висновку фінальної комплексної експертизи СБУ, яка 11 серпня не підтвердила збиток від дії формули.
 

Рішення САП про закриття справи було оскаржено у Вищому антикорупційному суді. 24 вересня ВАКС відхилив позов екс-нардепа Віктора Чумака, і визнав рішення прокурора САП про закриття справи законним і обґрунтованим. 

 
Коментарі (0)