ГоловнаНовини ЖКГПодіїГенпрокуратура після обшуків у «Київавтодорі» та «Київзеленбуд» затримала 5 осіб

Генпрокуратура після обшуків у «Київавтодорі» та «Київзеленбуд» затримала 5 осіб

Обшуки та виїмка документів відбулись у комунальній корпорації «Київавтодор», КП ШЕУ Святошинського, Деснянського, Оболонського та Подільського районів, в КО «Зеленбуд», УЗН Оболонського і Голосіївського районів, а також в деяких підрядних організаціях
За результатами вчорашніх обшуків та виїмки документів у «Київавтодорі» та «Київзеленбуді» затримано 5 осіб, це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-служба Генеральної прокуратури України.
 
“Генеральна прокуратура України спільно з Департаментом захисту економіки Національної поліції України проводить обшуки та виїмку документів у Комунальній корпорації „Київавтодор“ та Київському комунальному об’єднанні зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста „Київзеленбуд“... На даний момент в рамках провадження затримано 5 осіб”, — повідомли у прес-службі.
 
Обшуки та виїмка документів відбулись у комунальній корпорації “Київавтодор”, КП ШЕУ Святошинського, Деснянського, Оболонського та Подільського районів, в КО “Зеленбуд”, УЗН Оболонського і Голосіївського районів, а також в деяких підрядних організаціях.

Усі дії відбуваються в рамках провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.5 ст.191. - привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. 

 
Коментарі (0)