ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаГерус намагається відновити імпорт електроенергії з Росії

Герус намагається відновити імпорт електроенергії з Росії

Законопроєктом пропонується відновити раніше заборонений імпорт електроенергії з країн СНД, зокрема з Росії
Глава комітету Верховної ради з питань енергетики Андрій Герус виніс на голосування комітету законопроект №3657-1, яким планується внести правки в закон "Про ринок електроенергії".
 
Законопроектом пропонується відновити раніше заборонений імпорт електроенергії з країн СНД, зокрема з Росії, про це повідомила прес-служба Верховної Ради України.
 
Даний законопроект на виїзному засіданні 1 липня підтримало 11 депутатів комітету, що дозволяє передати документ для прийняття в стінах парламенту.
 
Зокрема, за законопроект і відкриття імпорту електроенергії з РФ проголосували: від фракції "Слуга народу" Андрій Жупанин (автор законопроекту), Андрій Герус, Олег Семінський, Дмитро припутень, Євген Пивоваров, Сергій Нагорняк, Анатолій Костюх, а також Юрій Шаповалов, ( депгрупа "Партія" За майбутнє "), Максим Єфімов (депгрупа" Довіра "), Інна Совсун (" Голос "), Анна Скороход (позафракційна).
 

Нагадаємо, імпорт електроенергії з Росії став причиною кризи в енергетиці. Відкриття імпорту відбулося завдяки так званим "правками Геруса". 

 
Коментарі (0)