ГоловнаНовини ЖКГПодіїГлава держави підписав Укази про призначення п’ятьох членів НКРЕКП

Глава держави підписав Укази про призначення п’ятьох членів НКРЕКП

Президент Петро Порошенко призначив нових членів Нацрегулятора. Глава держави підписав відповідні Укази про призначення п’ятьох членів НКРЕКП.
Президент Петро Порошенко призначив нових членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Глава держави підписав відповідні Укази про призначення п’ятьох членів НКРЕКП.
 
Новими членами НКРЕКП стали Олександр Формагей (співробітник "Укргідроенерго"), Олена Антонова (з ДТЕК), Оксана Кривенко (співробітник апарату НКРЕКП), Дмитро Коваленко (з "Укренерго") і Євген Магльованний (співробітник Держенергоефективності). 
 
Ще, 14 травня номінаційна комісія з відбору нових членів НКРЕКП затвердила перелік з 10 кандидатів для подальшої передачі президенту України на розгляд. У перелік фіналістів конкурсу увійшли: Олександр Формагей, Олена Антонова, Дмитро Коваленко, Оксана Кривенко, Андрій Борисенко, Олексій Магда, Валерій Цаплін, Руслан Кайдаш, Євген Магльованний, Дмитро Олефір. З них президент Петро Порошенко повинен був затвердити п'ятірку переможців.
 

Нагадаємо, вчора на сайті Адміністрації Президента з'явився Указ №148/2018 від 30 травня 2018 року «Про звільнення Д.Вовка з посади Голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг». 

 
Коментарі (0)