ГоловнаНовини ЖКГПодіїГлава держави привітав працівників нафтогазової галузі

Глава держави привітав працівників нафтогазової галузі

Президент України привітав працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості та висловив переконання з приводу зменшення залежності України від імпорту газу.

Президент України Віктор Янукович привітав працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості із професійним святом, що відзначається в Україні у неділю, 8 вересня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Глави держави.

«Нафтогазова галузь є надійною ланкою паливно-енергетичного комплексу держави. Значні ресурси, транспортна інфраструктура, потужний кадровий і науковий потенціал забезпечують розвиток вітчизняної індустрії та належний транзит енергоносіїв на міжнародних ринках» -  мовиться у привітання Віктора Януковича.
 
Також, Президент зазначив, що переконаний, що й надалі завдяки наполегливій праці та професіоналізму  працівників галузі будуть успішно вирішуватися питання щодо впровадження енергозберігаючих технологій, зменшення залежності від імпорту та стабільності постачання газу споживачам.
 
Нагадаємо,  свято встановлено Указом Президента «на підтримку ініціативи працівників нафтової, газової, нафтопереробної промисловості та нафтопродуктозапезпечення» і відзначається щороку у другу неділю вересня.
 
 
Коментарі (0)