ГоловнаНовини ЖКГПодіїГлава СБУ В.Грицак просить Кабмін врегулювати господарські відносини з ОРЛДО

Глава СБУ В.Грицак просить Кабмін врегулювати господарські відносини з ОРЛДО

Глава СБУ Василь Грицак просить Кабінет міністрів України врегулювати господарські відносини з окупованими окремими районами Донецької і Луганської областей.
Глава СБУ Василь Грицак закликає Кабінет міністрів України врегулювати господарські відносини з окупованими окремими районами Донецької і Луганської областей.
 
"Всі намагаються перекласти відповідальність на СБУ... Ми залучили всіх, хто відповідає за боротьбу з тероризмом, до контролю переміщення товарів... Ми вийшли з ініціативою врегулювання цього питання в правовому полі нашим нормативним актом СБУ",- сказав В. Грицак в ході спільного брифінгу з генеральним прокурором України Юрієм Луценко у вівторок в Києві.
 
"Ми пройшли всі узгодження, і проект акта знаходиться в Кабінеті міністрів України. Ми просто просимо уряд України, щоб він зробив те, що має зробити - врегулювало господарські відносини з непідконтрольною нам територією на сьогодні",- підкреслив глава СБУ.
 

За словами генпрокурора, як правило, всі закупівлі, які відбуваються при перетині кордону "з того боку" лінії розмежування, що відбуваються з суб'єктами, зареєстрованими на території України та які сплачують податки на території України, і всі розрахунки з ними здійснюються в безготівковій формі. 

 
Коментарі (0)