ГоловнаВибір редакціїОСББГлава столичного ОСББ вимагав у власника 45 тисяч доларів

Глава столичного ОСББ вимагав у власника 45 тисяч доларів

Правоохоронці затримали голову ОСББ. Під час відпрацювання оперативної інформації слідчі Оболонського управління поліції викрили протиправну діяльність голови ОСББ.

Правоохоронці затримали голову ОСББ. Про це 8 червня повідомили у поліції Києва.

Під час відпрацювання оперативної інформації слідчі Оболонського управління поліції викрили протиправну діяльність голови ОСББ.

Начальник Оболонського управління поліції Віктор Михайленко повідомив, що чоловік вимагав у місцевого жителя гроші за погодження проектів електропостачання та водопостачання, а також укладання договору про надання житлово-комунальних послуг на приміщення, що належать потерпілому на праві власності.

Спочатку чоловік вимагав 60 тисяч доларів США. 7 червня зловмисника було викрито при отриманні неправомірної вигоди в сумі 45 тисяч доларів США. Чоловіка 1980 року народження затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На місці у нього вилучили гроші, банківські картки, мобільний телефон, а в ході санкціонованого обшуку у приміщенні ОСББ як речові докази вилучили договори про надання житлово-комунальних послуг та документацію з обліку технічного обладнання квартирних вузлів”, - повідомив Віктор Михайленко.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 368-3 Кримінального кодексу України (Підкуп посадової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми з вимогою неправомірної вигоди). Фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

 

 

 
Коментарі (0)