ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГГолову Міненерго уповноважили підписати угоду з МБРР

Голову Міненерго уповноважили підписати угоду з МБРР

Президент Петро Порошенко уповноважив голову Міненерго Володимира Демчишина підписати угоду з МБРР про кредит на енергетичний проект.

Міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина уповноважили підписати угоду з Міжнародним банком реконструкції та розвитку про кредит Фонду чистих технологій (Другий проект з передачі електроенергії). Відповідне розпорядження №125/2014-рп від 7 лютого 2015 року опубліковано на сайті Президента.

«Уповноважити Міністра енергетики та вугільної промисловості України Демчишина Володимира Васильовича на підписання Угоди про позику та Угоди про кредит Фонду чистих технологій (Другий проект з передачі електроенергії) між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку, а також листів про фінансові та економічні дані, про показники моніторингу ефективності», - йдеться в документі.
 
Своїм розпорядженням пан Порошенко вніс зміни до пункту 3 розпорядження Президента України від 10 листопада 2014 року № 1233 «Про делегацію України для участі у переговорах з Міжнародним банком реконструкції та розвитку щодо укладення Угоди про позику та Угоди про кредит Фонду чистих технологій (Другий проект з передачі електроенергії) між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», влада розпорядилася знайти шляхи вивозу вугілля з Донбасу. На вирішення цього питання відвели 2 дні.
 
Коментарі (0)