ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїГолову «Укргазвидобування» звинуватили у паливних махінаціях

Голову «Укргазвидобування» звинуватили у паливних махінаціях

Голову правління «Укргазвидобування» та його заступника підозрюють у незаконній діяльності. Прокуратура звинувачує очільника компанії у нанесенні збитків державі.

Прокуратура міста Києва підозрює голову правління ПАТ «Укргазвидобування» та його заступника у зловживанні службовим становищем, що спричинило збитки держави на суму  більше 16,8 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба київської прокуратури.

Слідство встановило, що між «Укргазвидобуванням» та компанією -власницею мереж АЗС в Україні, було укладено договір про поставку скрапленого газу.

«Як результат, комерційна структура незаконно набула право на отримання майже 18 тис. тонн палива без попередньої оплати та за значно нижчою вартістю»,  - зазначається у повідомленні.

Посадових осіб ПАТ «Укргазвидобування»  звинувачують за ч.2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Печерський районний суд надав дозвіл на їх затримання, а як запобіжний захід було обрано тримання під вартою.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, кількість споживачів, відключених від централізованого опалення та гарячого водопостачання, зменшилася в рази. На сьогодні їх кількість не досягає і десятка користувачів, при чому всі вони зосереджені в Оболонському районі столиці.

 
Коментарі (0)