ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоГПУ перевірить одеських чиновників та недобудоване житло для ветеранів

ГПУ перевірить одеських чиновників та недобудоване житло для ветеранів

Прокуратурою Одеської області організовано проведення перевірки з питань законності додержання містобудівного законодавства під час будівництва житлового будинку у м. Одесі.

Сьогодні у прокуратурі Одеської області відбулася нарада за участі керівництва прокуратури області, представника Одеської міської ради, управління капітального будівництва, інспекції ДАБК, компанії-забудовника «Прогресбуд-Інвест», ГУМВС України в області, на якій розглянуто питання, висвітлене 23 лютого 2012 року у телесюжеті програми на одному з телеканалів країни про те, що одеські ветерани Великої Вітчизняної війни не можуть вселитися у квартири, подаровані їм органами місцевої влади з вини останніх.

Про це «У.К.»  повідомили у прес-службі ГПУ.

Прокуратурою Одеської області організовано проведення перевірки з питань законності додержання містобудівного законодавства під час будівництва житлового будинку у м. Одесі, по вул. Пестеля, використання бюджетних коштів для надання квартир у цьому будинку ветеранам.

На цей час вже виявлено порушення у діяльності виконавчих органів Одеської міської ради, ВАТ «Одесаобленерго» та компанії-забудовника. Готуються подання про усунення порушень вимог житлового та містобудівного законодавства України.

За втручання прокуратури області у будинку вже розпочато роботи по підключенню газу, водо-, теплопостачання та забезпеченню електроенергією. Крім цього, також проводиться оформлення ветеранам правовстановлюючих документів на житло.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)