ГоловнаНовини ЖКГПодіїГройсман: АМКУ має швидше реагувати на необгрунтоване зростання цін

Гройсман: АМКУ має швидше реагувати на необгрунтоване зростання цін

Антимонопольний комітет має швидше реагувати на безпідставне підняття цін в Україні, це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
Антимонопольний комітет має швидше реагувати на безпідставне підняття цін в Україні, це сказав в ефірі "112 Україна" Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
 
"Їм треба більше реагувати на те, щоби і ціни були стабільними. Згадайте, що ми мали зі зрідженим газом для автомобілів. Я вважаю, що це була змова і тут Антимонопольний комітет не був таким швидким", - наголосив Володимир Гройсман.
 
Прем’єр-міністр також зауважив, що прогноз уряду щодо рівня споживчої інфляції на 2017 рік на 0,9% нижчий від прогнозу Національного банку, який вони сьогодні оприлюднили.

"В наступному році буде уповільнення інфляції, що є теж природнім процесом. І фактично доходи людей будуть більш менш стабільними і ціни будуть більш стабільними у наступному році", - Володимир Гройсман. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
28 Жовтня 2017 p. 23:38
Не тарифи і ціни зростають, а знецінюються українські гроші, -- лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів. ---------------------------------Отже, Гройсман заявив про тимчасове припинення знецінення гривні, але не уточнив, на який саме проміжок часу припинилося знецінення. Може на тиждень, може на місяць; не думаю, що довше.