ГоловнаНовини ЖКГПодіїГройсман доручив ПФ підготуватися до підвищення пенсій військовослужбовцям

Гройсман доручив ПФ підготуватися до підвищення пенсій військовослужбовцям

Володимир Гройсман доручив главі Пенсійного фонду Євгену Капінус підготуватися до підвищення пенсій військовослужбовцям з 1 січня 2019 року
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив новопризначеному главі Пенсійного фонду Євгену Капінус підготуватися до підвищення пенсій військовослужбовцям з 1 січня 2019 року, а також перерахунку всіх пенсій з 1 березня 2019 року, про це повідомляє прес-служба Кабміну.
 
"Два найважливіших завдання: Пенсійний фонд повинен бути підготовлений до того, щоб з 1 січня 2019 року в черговий раз підвищити пенсії військовим пенсіонерам. А також підготуватися до того, щоб з 1 березня 2019 року провести перший в історії України масовий перерахунок і підвищення пенсій всіх інших категорій пенсіонерів", - йдеться в повідомленні прес-служби прем'єр-міністра.
 

Євген Капінус в 2016-2017 роках обіймав посаду заступника міністра фінансів, потім до жовтня 2018 го був держсекретарем Мінфіну. 9 жовтня він був тимчасово відсторонений від посади у зв'язку з відкриттям проти нього дисциплінарного провадження. 

 
Коментарі (0)