ГоловнаНовини ЖКГПодіїГройсман порадив Коболєву повернути премії й зайнятися забезпеченням транзиту

Гройсман порадив Коболєву повернути премії й зайнятися забезпеченням транзиту

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, говорячи про роботу НАК "Нафтогаз України", порадив повернути премії й зайнятися забезпеченням транзиту та збільшенням видобутку газу
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, говорячи про роботу НАК "Нафтогаз України", порадив повернути премії й зайнятися забезпеченням транзиту та збільшенням видобутку газу, про це повідомила прес-служба Кабміну.
 
"...Щодо керівництва НАК, то у мене немає з ними дискусій. Вони – достатньо цинічний монополіст, з яким мені не по дорозі. Я змусив їх у травні і в майбутні місяці знизити ціни на газ для населення. Вони мають продовжувати це й надалі. Пропоную також, аби вони повернули премії – це буде справедливо. Вони працюють на власні кишені, а на цьому потрібно поставити крапку. Їхній обов’язок – забезпечити транзит і збільшувати видобуток палива", - вказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
 

Також Володимир Гройсман нагадав, що в Україні відбулися перші прозорі конкурси на освоєння нових газових площ, перемогу в яких здобули і державна компанія "Укргазвидобування", і іноземні компанії. Прогнозний обсяг інвестицій в цю сферу становитиме близько 500 млн доларів. 

 
Коментарі (0)