ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГГройсман розповів, як знизити комунальні тарифи

Гройсман розповів, як знизити комунальні тарифи

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман розповів, що високі тарифи в Україні пов’язані з зобов’язаннями, які країна взяла на себе у 2008 році, підписавши документ, у якому передбачається підвищення цін на газ до рівня європейських країн

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман розповів, що високі тарифи в Україні пов’язані з зобов’язаннями, які країна взяла на себе у 2008 році, підписавши документ, у якому передбачається підвищення цін на газ до рівня європейських країн.

– Тарифи – це неминучість. І це рішення, яке прийнято не вчора і не позавчора. Це був вимушений захід і цей вимушений захід – це зобов’язання самої України. Тому сьогодні потрібно боротися за дві речі – щоб люди більше заробляли і, безумовно, менше витрачали, – сказав він.

За словами Гройсмана, знизити тарифи реально і для цього необхідно відмовитися від покупки газу за кордоном і почати видобувати його в Україні.

Нагадаємо, Нафтогаз у червні знизив ціну природного газу для населення на 7,3% – до 5553,89 грн за тисячу кубометрів.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
28 Червня 2019 p. 20:37
"Гройсман розповів, як знизити комунальні тарифи"------------Вже мабуть кожен знає, що не тарифи і ціни зростають, а просто знецінюються українські гроші - лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів.-------------------Гройсман може зупинити інфляцію? Та аж ніяк. Щоб зупинити інфляцію треба запустити сучасне конкурентноспроможне (у світовому масштабі) виробництво найновішої техніки . А це можливо? Дуже сумніваюсь, адже зараз Україна навіть дитячі самокати купує за кордоном, не кажучи вже про усю іншу техніку...