ГоловнаНовини ЖКГТранспортГройсман: В Україні з початку року відремонтували понад 2 тис. км доріг

Гройсман: В Україні з початку року відремонтували понад 2 тис. км доріг

З початку року в країні реконструювали і побудували більше 2 тис. км доріг, що вдвічі перевищує показники минулого року.

В Україні з початку 2017 року відремонтували понад 2 тис. км доріг, що вдвічі перевищує показники минулого року. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає прес-служба Кабміну.

За словами Гройсмана, з початку року в країні реконструювали і побудували більше 2 тис. км доріг, що вдвічі перевищує показники минулого року. Він також додав, що надалі обсяги виконаних робіт будуть збільшуватися.

"Ми змогли організувати по всій країні масштабний ремонт, реконструкцію і будівництво доріг, Якщо раніше ми дивилися на те, в якому стані дороги, то сьогодні ми дивимося на те, чого вже вдалося досягти", - підкреслив Гройсман.

Нагадаємо, нещодавно президент України Петро Порошенко заявив, що в Україні в 2018 році на будівництво доріг буде виділено 40 млрд гривень. 

"На будівництво доріг в 2018 році буде виділено 40 млрд гривень. Це не тільки асфальт, але і робочі місця, інфраструктура навколо", - заявив Порошенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в проекті державного бюджету на 2018 рік на дороги передбачено 44 млрд гривень.

Зокрема, за словами прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, уряд має намір створити спеціальний Дорожній фонд з відкритою системою фінансування. Він також зазначив, що виділення 44 млрд гривень в 2018 році на дороги означає збільшення обсягів будівництва і ремонту.

Відзначимо, що в 2017 році загальний обсяг виділених на проведення дорожніх робіт коштів перевищив 20 млрд гривень. Протяжність відремонтованих доріг на середину вересня становила понад 750 км, а ямковий ремонт був проведений на 40 тис. км автомобільних доріг.

 

 
Коментарі (0)