ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняГромадам передадуть 55% комунальної власності

Громадам передадуть 55% комунальної власності

Місцеві територіальні громади можуть розраховувати на поповнення власного балансу в обсязі 55% об’єктів соціальної інфраструктури, які вже готові до відповідної передачі

 

Місцеві територіальні громади можуть розраховувати на поповнення власного балансу в обсязі 55% об’єктів соціальної інфраструктури, які вже готові до відповідної передачі. Про це повідомляє Міністерство регіонального розвитку України.

Як передає пресслужба відомства, посилаючись на слова заступника профільного міністра, на цей час швидше за все цей процес відбувається на полях Житомирської області.

Там до 5 січня 2021 року був передано майже 100% місцевої соціальної інфраструктури. Також не відстає за своїми показниками Дніпропетровська область, де відповідний результат дорівнює 93%.

Хороші показники фіксуються і в Чернівецькій, Запорізькій, Тернопільській та Черкаській областях – 91, 83, 84 і 89% відповідно.

Нагадаємо, що фізособи-підприємці (ФОП) першої групи тимчасово звільнені від сплати єдиного соціального внеску (ЄСВ) майже на всю першу половину 2021 року. Про це інформувала пресслужба Державної податкової служби України.

Як уточнюють в ДПС, фізособи-підприємці першої групи не платитимуть єдиний соцвнесок до 31 травня поточного року.

 

 

 
Коментарі (0)