ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійГромадський транспорт Львова курсуватиме зі змінами

Громадський транспорт Львова курсуватиме зі змінами

Сьогодні у Львові змінить режим роботи деякий громадський транспорт. У міськраді зазначають, він курсуватиме довше. Однак, водіїв просять оминати вул. Стрийську.

У Львові через проведення футбольного матчу зміниться режим роботи деякого громадського транспорту. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Сьогодні, 25 листопада, на стадіоні «Арена Львів», в рамках проведення Ліги Чемпіонів УЄФА сезону 2014-2015 років, відбудеться футбольний матч між командами «Шахтар» (Україна) та «Атлетік» (Іспанія). Очікується, що стадіон буде заповнений. Відтак, буде продовжено до 1:00 ночі графік роботи громадського транспорту, який курсує у напрямку стадіону» - зазначається у повідомленні.

Зокрема, мова про маршрутні таксі №3А; 10; 25; 40 та тролейбуси №3; 20; 25.

Окрім того, для комфорту мешканців та гостей міста, до стадіону будуть курсувати шатл-баси. З 18:30 до 21:30 - з площі Є. Петрушевича та від к-т. ім. О. Довженка до Автовокзалу. Після завершення матчу з 23:30 до 1:00 автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Є. Петрушевича та до к-т. ім. О. Довженка.

При цьому водіїв просять ввечері оминати вул. Стрийську, аби не створювати заторів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, львівські комунальники взялися за «апгрейд» вул. Широкій. Зокрема, робітники планують відремонтувати тротуари та міжквартальну дорогу.

 
Коментарі (0)